ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

Power Plate®

Το Power Plate®, ή πλατφόρμα δονήσεων, αποτελεί καινοτομία στο χώρο του fitness καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να γυμνάσετε όλο το σώμα ταυτόχρονα με ένα και μόνο μηχάνημα. Η επαναστατική τεχνολογία της πλατφόρμας δονήσεων, επιτρέπει την χρήση της ακόμη και από άτομα που πάσχουν από μυοσκελετικές παθήσεις (π.χ. οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, πολλαπλή σκλήρυνση) ή μυϊκούς τραυματισμούς.

‘Ερευνες έχουν δείξει ότι μόνο 10’ άσκησης με το Power Plate® ισοδυναμούν με 60’ συμβατικής άσκησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δονήσεις (25-40 δονήσεις/δευτερόλεπτο) που ασκούνται από την πλατφόρμα στο σώμα, προκαλούν την έντονη σύσπαση των μυών (30-50 συσπάσεις/δευτερόλεπτο), με αποτέλεσμα να επισπεύδεται η καύση του λίπους, η αποβολή τοξινών, η ενίσχυση του μεταβολισμού και η ενδυνάμωση έως και του 100% των μυών του σώματος.

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (High Intensity Interval Training (HIIT)) που σας παρέχει το Power Plate®, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και συγκεκριμένα 20’ άσκησης, 2-3 φορές την εβδομάδα είναι αρκετά για να αποκτήσετε θεαματικά αποτελέσματα.

Καλέστε μας στο 2310251750 για το ραντεβού σας!

Power Plate®
ΕΣΠΑ
ΕΠΑΝΩ