ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

TRX® Suspension Training

TRX® Suspension Training

Τo TRX χαρακτηρίζεται σαν «η έξυπνη προπόνηση των μυών» και αυτό γιατί μαθαίνει στους μύες του σώματος μας να σκέφτονται και να αντιδρούν έξυπνα και σωστά σε κάθε δραστηριότητα είτε φυσική είτε αθλητική, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο, δυσάρεστους τραυματισμούς. Η προπόνηση TRX, απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων (από αρχάριο έως και επαγγελματία αθλητή),

TOTAL BODY

TOTAL BODY

Πρόκειται για ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα, με τη χρήση εξοπλισμού και του βάρους του σώματος. Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, εφόσον το ασκησιολόγιο προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Ιδανικό για να ξεκινήσετε τη γυμναστική σας αλλά και για έμπειρους ασκούμενους.

ABS & HIPS

ABS & HIPS

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που χρησιμοποιεί κυρίως το βάρος του σώματος. Στοχεύει στην ενδυνάμωση, τη γράμμωση και την σμίλευση των ποδιών και του κορμού. Ιδανικό για αρχάριους.


HIIT

HIIT

High Intensity Interval Training: Κυκλική διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης που περιλαμβάνει συνδυασμό αερόβιας, αναερόβιας και διατατικών ασκήσεων, σε κυκλική σειρά, με ελεγχόμενα και προκαθορισμένα διαλείμματα. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους ασκούμενους όσο και σε προχωρημένους αθλητές, αναπτύσσοντας ομοιόμορφη σωματική ανάπτυξη.

LM BODY PUMP®

LM BODY PUMP®

Ο Βασιλιάς του Group Fitness! Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα! Χρησιμοποιώντας χαμηλά προς μεσαία κιλά άλλα και υψηλό αριθμό επαναλήψεων, το BODYPUMP™προσφέρει μία ολοκληρωμένη προπόνηση για όλο το σώμα κατά την οποία επιτυγχάνεται

ΕΠΑΝΩ